Регистрация
Добавить рецепт
Это интересно

Переможці у номінації «найзатишніший ресторан Оболоні»

02.04.18, автор : admin 0 комментариев
Spirit-Band

Ресторан – місце, куди ми приходимо не просто смачно поїсти, але і гарно провести час, насолодитись атмосферою і навіть отримати естетичне задоволення. Інтер’єр при цьому грає далеко не останню роль, адже завдяки кольоровій гамі, меблям та оригінальним аксесуарам створюється той самий затишок, якого бажають гості закладу.

Топ-5 хюге-закладів на Оболоні

Атмосферні і затишні ресторани для району Оболоні не рідкість, адже тут знаходиться багато закладів, візит до котрих дарує масу позитивних емоцій. Незалежно від того, коли ви забажаєте втамувати свою гастрономічну спрагу, в цих місцях завжди можна отримати набагато більше, аніж просто якісний сервіс.

1. Принада. Заклад пропонує заново поглянути на українські традиції, які знайшли своє втілення у самобутньому інтер’єрі, кухні і кальяні. Неповторність та унікальність ресторану підкреслює петриківський розпис, який є центральним елементом декору. Особливої уваги потребує музичний супровід, що виражає молоду і амбіційну Україну і є прекрасним фоном для теплої бесіди у колі друзів чи близьких. Тут ви не зустрінете типові українські народні пісні – жива музика у «Принаді» втілює голос сучасної молоді.

2. Аджика. Ресторан давно став одним із найпопулярніших на Оболоні, адже саме тут гості мають змогу спробувати традиційні європейські та кавказькі страви та цілих 9 видів аджики! Тепла атмосфера закладу створює відчуття домашнього затишку, а ввічливий і компетентний персонал гарантує якісний сервіс.

3. Perets. Це не типовий український ресторан, а місце, куди щоденно приходять покуштувати найсмачніші страви з усього світу справжні фанати м’яса. Сучасність кухні закладу підкреслює оригінальний інтер’єр в стилі лофт з безліччю яскравих акцентів. Окремо варто зазначити таке вдале рішення як зонування залів, що дає змогу провести романтичну або ділову зустріч із максимальним комфортом.

4. Argentina Grill. Місце, яке стало справжнім втіленням яскравої та гарячої Аргентини. Страви з темпераментом, багатий вибір м’яса, морепродуктів та оригінальні аперитиви гарантують задоволення для кожного гурмана. Самобутній, яскравий інтер’єр наче дихає енергетикою аргентинського танго.

5. Rojo Ojo – унікальний у своєму роді ресторан, де інтер’єр можна справедливо назвати справжнім витвором мистецтва. Елементи із металу та бетону, меблі із натурального дерева і поєднанні із портретами Фріди Кало виражають неповторність закладу та підкреслюють ритм життя сучасного мегаполісу. Меню «Rojo Ojo» адаптоване шеф-поваром згідно смаків українців, але при цьому зберегло латиноамериканську пікантність.

Відвідавши будь-який із цих закладів, ви обов’язково отримаєте велику порцію задоволення!

загрузка...
Поделитесь рецептом со своими друзьями:

Комментирование закрыто.